Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/carecosmetics/public_html/wp-content/themes/cc/loop-nieuws.php on line 6

Nieuwsberichten

24 april 2020

Lancering nieuwe webshop

Yes! Onze nieuwe webshop is gereed. Hiermee verhogen we het gebruiksgemak voor onze klanten. Wij zijn er blij mee, en hopelijk jullie ook.

Navigeer nu naar onze webshop met 28 merken en 13.000 producten of klik hier.

 

 

Care Cosmetics heeft met de beste partijen van Nederland gewerkt om deze gebruiksvriendelijke, toffe webshop te bouwen. Dankzij de geavanceerde zoekfuncties en filters kun je gemakkelijk door het hele portfolio van Care scrollen. Klant van ons? In een klik zit je in het actie overzicht, je hebt bij het afrekenen van je winkelmand inzicht in je promotietegoed, je kunt een oude order eenvoudig opnieuw bestellen en aanpassen, en door middel van een link krijg je toegang tot beelden en promotiematerialen. Goed nieuws: van ieder merk is er een informatie- en proefpakket te bestellen. Handig om onze portfolio te leren kennen en ideaal voor prospects!

See you!

Instructie inloggen op de nieuwe webshop

Stap 1: Klik hier, vul jouw debiteurnummer in en maak zelf een wachtwoord aan. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je je wachtwoord kunt instellen.

Stap 2: Ga terug naar de homepage en log in met je debiteurnummer en je zojuist aangemaakte wachtwoord.

Stap 3:  Ga naar ‘mijn gegevens’ onder jouw account en controleer of de gegevens juist en compleet zijn, vul indien nodig aan.

Instructievideo’s: Bekijk hier de instructievideo’s waarbij we laten zien hoe je kunt inloggen,

we geven een korte virtuele rondleiding en we geven uitleg over de belangrijkste webshopfuncties.

Meer nieuws