Nieuwsberichten

21 november 2019

Innoveren met PascaudContour

Optimale resultaten halen en je (blijvend) onderscheiden, zijn de belangrijkste redenen voor beautyprofessionals om met de PascaudContour te werken. Edith Naaijkens van Puur Huidinstituut, werkt zowel in haar instituut in Prinsenbeek als in het recente geopende pand in Oosterhout met de PascaudContour. “Dit apparaat is gewoon een must voor professionals die blijvend willen innoveren.”

De belangrijkste reden om hiervoor te kiezen? “De combinatie van technologie maakt dit apparaat uniek. Met geen enkel ander apparaat kan je op zoveel vlakken resultaat halen.” Edith startte in de zomer in Prinsenbeek met de PascaudContour en “na een half jaar is de investering al terugverdiend, zonder personeelskosten mee te rekenen!” En de vraag naar behandelingen? “In de zomer vooral billen en benen, maar nu we in de winterperiode zitten, neemt de vraag naar gezichtsbehandelingen toe, zoals hals, kaak en voorhoofd. Alles natuurlijk in kuurverband.”

 

 

Gemiddeld voert een specialist drie behandelingen per dag uit met het apparaat. “Vooral het lichaam is best wel zwaar om te doen.” De reacties van klanten zijn overweldigend vindt Edith. “Het is een aangename behandeling en natuurlijk is het voorhoofd iets pijnlijker door de dichte bottenstructuur, maar als je echt voor huidverbetering gaat, moet je er ook wat voor over hebben toch?” Onlangs opende Edith een tweede zaak in Oosterhout, en ook daar zijn de reacties op PascaudContour positief. “Zeker weten dat we ook deze plaats gaan veroveren met de contour!”

Meer nieuws