Nieuwsberichten

12 augustus 2014

Darphin Ideal Resource Anti-Dark Circle Eye Illuminator

De oogcontour is altijd in beweging en daarom extreem gevoelig en snel aangetast. De 22 spieren laten het oog 10.000 keer per dag knipperen en hierdoor ontstaat gemakkelijk gebrek aan uitstraling, verschijnen donkere kringen, ongemak en dehydratatie. Het gevoelige gebied is zeer dun en de donkere kringen en de niet egale kleur van de gevoelige huid worden vaak veroorzaakt door verschillende factoren zoals vochtophoping, pigmentatie en ontstekingen. DARPHIN ontwikkelde de ANTI-DARK CIRCLE EYE ILLUMINATOR, een heerlijk verkoelende oogcrème die niet alleen verheldert en versoepelt maar ook lijntjes tegen gaat en een jeugdige uitstraling geeft.

DARPHIN’S eerste oogcontourverzorging met een verkoelende metallic doseertop gemaakt van een combinatie van zink, aluminium, magnesium en koper. Direct na het aanbrengen ziet de huid er stralend en soepel uit en op langere termijn verdwijnen donkere kringen en fijne droogtelijntjes. De oogcontour ziet er helder, fris en jeugdig uit.

3-voudige werking

1. Verhelderende werking
Perfectioneert en verheldert de oogcontour direct en zichtbare vermindering van donkere kringen door toevoeging van Vitamine C, Moerbei extract en Scutellaria.

2. Behoud van jeugdigheid
Versterkt zichtbaar de uitstraling van het oogcontour, vermindert fijne droogtelijntjes en hydrateert zowel op korte als op lange termijn door toevoeging van Siegebeckia, Oligopeptide, Olijvenextract en Linoolzuur.

3. Versoepelende en kalmerende werking
Versoepelt, kalmeert en beschermt de kwetsbare oogcontour die snel gevoelig is door toevoeging van Groene thee en Cafeïne.

Aanbrengen

De licht getinte crème ’s morgens aanbrengen over het geschikte serum. De koele applicator verfrist en verheldert de huid direct en geeft gedurende de hele dag een jeugdige uitstraling. Indien gewenst gedurende de dag nogmaals aanbrengen.

Meer nieuws