Nieuwsberichten

20 augustus 2015

Dansen met ballonnen

In de aanloop naar de finale van de Miss Nederland verkiezing nemen 12 Missen deel aan diverse activiteiten. Eén van deze activiteiten stond in het teken van Care For Life: breng de foundation zoveel mogelijk onder de aandacht. Gesteund door ruim honderd leerlingen van dansschool Dancedivision Dijkmansport organiseerden zij op vrijdag 21 augustus een flahsmob in Groningen.

Genietend van het prachtige weer werden de Groningers verrast door vele kinderen met in hun hand een roze ballon, die zich verzamelden op het Waagplein. In stilte verspreidden de kinderen zich over het Waagplein waar ze bewegingsloos bleven staan. Zodra de muziek begon te spelen kwamen de kinderen in al dansend in beweging. De finalisten van Miss Nederland sloten zich bij de groep aan met in hun handen grote gekleurde borden die samen de naam ‘CARE FOR LIFE’ vormden.

Na afloop van de flashmob gingen de missen rond om te collecteren en flyers uit te delen aan de omstanders. Tijdens de finale van Miss Nederland wordt een video van de flashmob gepresenteerd. Deze video zal daarna ook te bekijken zijn op de Facebookpagina van Care For Life. Of kijk op de website van Care For Life.

 

Meer nieuws