Carrière

Regelmatig zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers. Heb je interesse? Solliciteer dan op één van de openstaande vacatures.

Wij zoeken de volgende professionals

  • Trainer M/V
  • Stagiair (M/V) video production en/of editor
  • Ervaren Brandmanager M/V
  • Commercieel Marketing Medewerker
  • Accountmanager
  • Demonstratrice

Trainer M/V

Je voelt je als een vis in het water als je voor een groep staat en deze enthousiast maakt over ‘jouw’ merken. Ook draai je je hand niet om voor het opnemen van video’s en vind je het leuk om met collega’s te sparren over het continue verbeteren van het trainingsaanbod. Je bruist van de ideeën, initiatief nemen is jou niet vreemd en beauty is jouw middle name. Je bent op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de beautybranche en van nature een multitasker.

Je bent verantwoordelijk voor:
• Geven van theorie- en praktijktrainingen over onze producten en behandelingen: zowel fysieke trainingen als videotrainingen; ontwikkelen van trainingen en het vertalen van trainingen vanuit het Engels of Duits;
• Het aanspreekpunt voor onze dépositairs bij inhoudelijke vragen

Profielschets:
• fris, dynamisch, flexibel, creatief;
• MBO werk- en denkniveau;
• diploma schoonheidsspecialiste en liefst ook nagelstyliste; in bezit van een rijbewijs B;
• werkervaring als trainer in de cosmeticabranche;
• perfecte beheersing van de Nederlandse taal en uitstekende communicatievaardigheden;
• beheerst de Engels taal, eventueel ook Duits;
• beheerst MS Office & Powerpoint;
• bekend met de moderne communicatiemiddelen: social media, webinars, video trainingen;
• 32-40 uur per week beschikbaar.

Wie zijn wij?
Care Cosmetics is 25 jaar geleden opgericht door Duco van Keimpema en hij wist het bedrijf in die jaren te laten groeien tot een van de grootste en de meest gerenommeerde cosmeticadistributeurs in de Benelux. Maar liefst 30 merken weten de weg te vinden naar ruim 3.900 salons in de Benelux. Het hoofdkantoor is gevestigd in Barendrecht, onder de rook van Rotterdam en Care Cosmetics heeft 70 mensen in dienst. Het afgelopen jaar groeide de omzet met 30%. De slogan: ‘no limits’ staat voor grenzen verleggen en groei stimuleren. Daar is Care Cosmetics sterk in.

Het pand van Care Cosmetics is nieuw, modern, open en op alle vlakken transparant. Een modern auditorium en een fantastische Experience ruimte vormen het decor voor beautyprofessionals, prospects en (pers)relaties. We hebben een dynamische, no-nonsensementaliteit, houden ervan onze mouwen op te stropen en commercieel succes samen te vieren. Wat anderen van ons vinden? Dat we een energiek en dynamisch bedrijf zijn, dat onze service de verwachtingen overtreft en dat we met een lach onze klanten ontvangen. Elke dag opnieuw.

Wat beloven we jou?
Een werkomgeving in een dynamisch bedrijf dat zich al 25 jaar bewijst in de markt. Flinke groei- en expansieambities, een marktconform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden; een telefoon en laptop van de zaak. De mogelijkheid om thuis te werken. Last but not least hebben we een moderne sportruimte in huis en houden we van gezond eten!

Heb je interesse?

Indien je voldoet aan het profiel, en op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, nodigen we je graag uit voor een persoonlijk gesprek. We ontdekken graag waarom jij een aanvulling voor ons bedrijf bent. Spreekt deze functie jou aan, solliciteer dan en stuur een e-mail naar crista@carecosmetics.nl.

Stagiair (M/V) video production en/of editor

Care Cosmetics, dé marktleider in de beautybranche en sparringpartner voor beautyondernemers, is per direct op zoek naar een stagiair video editor!

Geef jij ons een goede vibe en inspiratie? En komen jouw editor skills tot leven als je onze speeltuin vol apparatuur ziet? Neem dan meteen contact met ons op.

Jouw focus ligt op de techniek; het maken en bewerken van videomateriaal. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor onze apparatuur, je bent flexibel, je legt de lat hoog en hebt doorzettingsvermogen. Bovendien weet jij als geen ander hoe video’s het beste scoren op het juiste platform.

Heb je interesse?

SHOW US YOUR SKILLS

 

– Je kan al een aardig potje zelfstandig editen

– Je bent tenminste derde- of vierdejaars MBO, bij voorkeur met een grafische achtergrond

– Je toont initiatief

– Je bent makkelijk in de omgang

 

Heb je al een portfolio? Dan scoor je meteen bij ons! We zijn nieuwsgierig …

 

WIJ BIEDEN: 

Naast een leuk vast team van overenthousiaste vakidioten op de marketingafdeling bieden we je:

– Een stageplek in een prachtig, dynamisch bedrijf voor minimaal 10 weken

– Een werkweek van 32 uur

– Money in the bank – je stagevergoeding is marktconform

– Wisselende projecten voor mooie merken en organisatie

– Creatieve vrijheid om projecten naar een hoger level te tillen

– Eigen inbreng, je bent medeverantwoordelijk voor videotechniek van begin tot eind

– Samenwerken in een jong en enthousiast team

– Ruim aanbod aan succesvolle digitale platforms

– Iedere dag gezond: vers fruit & toegang tot onze privé gym!

 

Wij bieden je per direct een stageplaats aan, maar dit kan ook vanaf januari 2021! Reageer snel door een mail te sturen en motiveer waarom jij geschikt bent. Vergeet vooral niet een videoboodschap (extra bonuspunten!) mee te sturen naar onze HR afdeling: crista@carecosmetics.nl

Care Cosmetics is al bijna 25 jaar een belangrijke speler in de beautybranche. We vertegenwoordigen 30 merken en zijn marktleider in de Benelux. Met een dynamisch team van 77 medewerkers, zijn we elke dag opnieuw gemotiveerd de beautybranche nog succesvoller te maken! Onze slogan is niet voor niets: no limits. We zoeken grenzen op en dagen onze klanten uit te excelleren.

Ervaren Brandmanager M/V

Is beauty jouw passie en zet je jouw talent graag in om onze merkenportfolio verder uit te bouwen? Care Cosmetics is marktleider in de B2B beautybranche en is per direct op zoek naar een (ervaren) brand manager die marketingplannen en merkstrategieën ontwikkelt, implementeert en de merkwaarden bewaakt. Voldoe je aan de hieronder gestelde eisen en ben je op zoek naar een full time uitdaging binnen een dynamisch bedrijf? Dan nodigen we je graag uit voor een (online) ontmoeting en dan leggen we meteen uit waarom wij in de branche bekend staan als de no limits company (dit had je natuurlijk allang gezien op LinkedIn).

Functie-eisen
· Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding op commercieel en/of bedrijfseconomisch gebied
· Twee of drie jaar werkervaring in een soortgelijke functie is een pré
· Je bent gedreven, gestructureerd, hebt leidinggevende capaciteiten en je bent commercieel en sociaal vaardig
· Communiceren op alle niveaus gaat je makkelijk af
· Je beheerst de Engelse taal in woord en geschrift
· Je bent goed in Excel, rapportagesystemen, klantensystemen, PowerPoint en TEAMS
· En natuurlijk ben je in het bezit van een rijbewijs.

Werkzaamheden
Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het maken van sales- en marketingplannen en de implementatie hiervan. Als een spin in het web beheers je de merkactivatie. Je bent een aanjager die een stem laat horen bij de buitendienst, verkoop, logistiek en marketing. Je hebt analytisch inzicht en je bent van nature een multitasker met een scherp oog voor het opzetten van campagnes.
Ook ben je thuis in de digitale wereld en op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen op dit gebied. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Dan gaan we graag in gesprek en leggen het decor van de beautywereld uit; van omzetprognoses tot kansen voor groei.

Wie zijn wij?

Care Cosmetics. 25 jaar geleden gestart. De merkenportfolio staat nu op 30 en Care Cosmetics is de grootste cosmeticadistributeur voor beautyprofessionals in de Benelux. Onze klantenlijst telt ruim vierduizend relaties. Onze ambities reiken ver. Zowel in de salon- als retailwereld en online, maar ook internationaal. Dit alles doen we met 70 gedreven beauty lovers en experts. We noemen ons trouwens ook graag beauty- en businesspartner en behalve dat we salesgedreven zijn, is de menselijke factor leidend.
In het afgelopen jaar hebben we diverse campagnes opgetuigd om onze klanten een hart onder de riem te steken en ze te ondersteunen op een breed terrein; van educatie tot motivatie en inspiratie met als statement we care for you! Rest ons nog te zeggen dat we houden van succes en we het niet erg vinden om nét een stapje harder te lopen om targets te realiseren.
Care Cosmetics biedt een salaris dat marktconform is en een laptop en auto behoren tot de secundaire arbeidsvoorwaarden. Verder hebben we een eigen sportschool en is er wekelijks vers fruit.

Heb je interesse?

Mail je motivatiebrief en CV naar crista@carecosmetics.nl

Commercieel Marketing Medewerker

minimaal 32 uur

Als commercieel/marketing medewerker ben je verantwoordelijk voor de operationele werkzaamheden binnen de marketing afdeling. Je neemt de taken uit handen van de brand/salesmanagers en denkt actief mee over de marketinguitingen met als doel de positie van de merken te versterken. Je bent veelzijdig, creatief en een echte teamplayer. Tevens ben je trendgevoelig en kan je kansen op de markt signaleren.

Je bent verantwoordelijk voor:
• Ondersteunen van de afdeling pers/marketing/sales
• Meedenken met de salesmanager en/of brandmanager op creatief en commercieel vlak, met als doel de positie van onze merken te versterken.
• Marketing- en salesacties activiteiten
• Uitwerken van marketing- en salesacties/presentaties
• Signaleren van kansen op de markt
• Marktonderzoek en social media
• Voorbereiden van zakelijke evenementen
• Overige administratieve en/of adhoc werkzaamheden

Profielschets:
• Een afgeronde commerciële en/of marketing hbo-opleiding
• Sterkte communicatieve vaardigheden en commercieel inzicht
• Hoofdzaken van bijzaken kunnen scheiden
• Je bent creatief met een commerciële inslag en weet binnen de gestelde kaders te werken
• Je kunt zelfstandig werken en ziet diversiteit aan opdrachten als uitdaging
• Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal, foutloos in het geschreven woord.

Wie zijn wij?
Care Cosmetics is 25 jaar geleden opgericht door Duco van Keimpema en hij wist het bedrijf in die jaren te laten groeien tot een van de grootste en de meest gerenommeerde cosmeticadistributeurs in de Benelux. Maar liefst 30 merken weten de weg te vinden naar ruim 3.900 salons in de Benelux. Het hoofdkantoor is gevestigd in Barendrecht, onder de rook van Rotterdam en Care Cosmetics heeft 70 mensen in dienst. Het afgelopen jaar groeide de omzet met 30%. De slogan: ‘no limits’ staat voor grenzen verleggen en groei stimuleren. Daar is Care Cosmetics sterk in.

Het pand van Care Cosmetics is nieuw, modern, open en op alle vlakken transparant. Een modern auditorium en een fantastische Experience ruimte vormen het decor voor beautyprofessionals, prospects en (pers)relaties. We hebben een dynamische, no-nonsensementaliteit, houden ervan onze mouwen op te stropen en commercieel succes samen te vieren. Wat anderen van ons vinden? Dat we een energiek en dynamisch bedrijf zijn, dat onze service de verwachtingen overtreft en dat we met een lach onze klanten ontvangen. Elke dag opnieuw.

Wat beloven we jou?
Een dynamische werkomgeving die voldoet aan de modernste eisen. Een groeiend bedrijf met een team dat volop in ontwikkeling is en een open sfeer heeft. Je krijgt bij ons de kans jezelf te ontwikkelen. Last but not least hebben we een moderne sportruimte in huis en houden we van gezond eten!

Heb je interesse?

Indien je voldoet aan het profiel, en op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, nodigen we je graag uit voor een persoonlijk gesprek. We ontdekken graag waarom jij een aanvulling voor ons bedrijf bent. Spreekt deze functie jou aan, solliciteer dan en stuur een e-mail naar crista@carecosmetics.nl.

Accountmanager

Full time functie

Profielschets:
• Minimaal MBO niveau
• Een afgeronde opleiding schoonheidsspecialist(e) is een pré
• Ervaring in de branche (buitendienst of commerciële/sales ervaring)
• Passie voor het werk en een flexibele instelling

 

Werkzaamheden:
• Intensief begeleiden van onze bestaande dépositaires
• Het actief benaderen van prospects
• Inventief meedenken in onze spectaculaire groei

 

Wij bieden:
Een uitstekende werksfeer met enthousiaste collega’s. Goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Een representatieve bedrijfsauto en doorgroeimogelijkheden.

Heb je interesse?

Stuur dan je sollicitatie per e-mail naar: crista@carecosmetics.nl.

Demonstratrice

Full time functie

In deze fulltime functie ben je werkzaam in onze buitendienst en naar aanleiding van jouw bezoek aan onze depositaires wordt de doorverkoop verhoogd.

 

Profielschets:
• Minimaal MBO niveau.
• Communiceert gemakkelijk op alle niveaus.
• Vindt het een uitdaging om onze merken/producten aan te prijzen.
• Een afgeronde opleiding visagie.
• Commercieel ingesteld, proactieve en flexibele houding.
• Geen 9 tot 5 mentaliteit.
• Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Werkzaamheden:
• Het geven van producttrainingen op de winkelvloer aan de verkopers.
• Het geven van instore promoties / visagiedagen / workshops bij onze depositaires.
• Het maken van voorstellen, suggesties aan onze depositaires over de plaatsing van producten en materialen.
• Analyseren en verbeteren van schapruimte en ideeën voor verbetering / winnen van schapruimte.

Wij bieden:
Een uitstekende werksfeer met enthousiaste collega’s. Goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Doorgroei mogelijkheden

Heb je interesse?

Stuur dan je sollicitatie per e-mail naar: crista@carecosmetics.nl.