Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/carecosmetics/public_html/wp-content/themes/cc/loop-nieuws.php on line 6

Nieuwsberichten

19 maart 2015

Care For Life speelt met Klei

Ons goede doel Care For Life mag in samenwerking met Stage Entertainment maar liefst 50 kaarten vergeven voor de theatervoorstelling 'Spelen met Klei'. Tegenover iedere donatie van € 10 wordt 1 entreekaart vergeven. De voorstelling

De voorstelling
Spelen met Klei is een voorstelling waarin Gerrie van der Klei de talentvolle jonge acteurs Jeske van de Staak en Yoran de Bont naast haar laat stralen en hen tegelijk laat zien waarom ze al meer dan vijftig jaar in het vak zit. Op een manier zoals we van haar kennen: met de nodige zelfspot, eerlijkheid en liefde. Tijdens dit bijzondere project buigen de leergierige studenten ongemerkt en spelenderwijs de show om in een heuse masterclass. Lees meer over de voorstelling en bekijk de trailer.

Hoe werkt deze actie?
Laat uw donatie achter op Careforlife.nl. Een donatie van € 10 staat gelijk aan 1 entreekaart Voor een donatie van bijvoorbeeld € 40 ontvangt u 4 entreekaarten. Vermeld bij uw donatie in het invoerveld ‘Bedrijfsnaam’ dat het gaat om de theatershow Spelen met Klei. De actie loopt tot donderdag 25 juni 12:00 uur. Wees er dus snel bij, want op = op!

Waar en wanneer?
Stage Entertainment stelt totaal 50 kaarten beschikbaar: op vrijdag 26 juni om 20:15 uur. Spelen met Klei vindt plaats in het Theater M-Lab te Amsterdam.

De gelukkigen die de kaarten voor Spelen met Klei hebben weten te bemachtigen ontvangen donderdagmiddag een bevestigingsmail.

Meer nieuws