Nieuwsberichten

19 mei 2020

Care Cosmetics voegt Guinot toe aan portfolio

1 + 1 = 3: Care Cosmetics vergroot marktaandeel met overname Guinot! Met de uitbreiding van dit prestigieuze salonmerk, versterken we ons portfolio en onze positie in de schoonheidsbranche. Wist je dat Care Cosmetics nu 30 merken telt?

Met trots kondigen wij aan dat we ons portfolio uitbreiden met de toevoeging van het Franse luxemerk Guinot! Dit prestigieuze salonmerk is al 45 jaar toonaangevend op de Nederlandse professionele beautymarkt en is door de jaren heen uitgegroeid tot wereldmarktleider binnen de branche. Met als missie het mooier maken van vrouwen met exclusieve en vernieuwende schoonheidsmethodes, draagt Guinot drie klassieke Franse waarden uit: professionaliteit, innovativiteit en resultaatgerichtheid. Een geavanceerd laboratorium staat aan de basis van het merk waarbij het begrip ‘cosmetica’ een extra dimensie krijgt vanuit farmaceutische expertise.

Sterbehandeling

De Hydradermie-behandeling is het paradepaardje van Guinot. Het begon allemaal in een luxe schoonheidssalon van het Hotel George V in Parijs. Niet alleen bewoners van Parijs, maar ook VIP’s uit de hele wereld roemden deze behandeling. Anno 2020 blinkt deze sterbehandeling – waarbij op het huidtype gekozen gelserums door middel van ionisatie worden ingesluisd met het hydradermie-apparaat – nog steeds uit in resultaat.

No limits

Care Cosmetics werkt aan een portfolio van mooie, complementaire merken om de markt van de beautysalons en retailwereld zo optimaal mogelijk te bedienen. Guinot is hierbinnen dus een prachtige aanvulling! Het team bij Care Cosmetics is ambitieus.  In groei, in successen en vooral in het samenwerken met professionals in de beautybranche. Op dit moment werken wij er hard aan om achter de schermen alles in gereedheid te brengen en het merk binnenkort goed in de markt te zetten. Mocht je in de tussentijd vragen hebben of interesse hebben in dit merk, dan kun je ons bereiken op telefoonnummer 088-99 66 200 of mailen via info@carecosmetics.nl.

Meer weten? Blijf op de hoogte via onze nieuwsberichten, social media of meld je hier aan voor de Guinot nieuwsbrieven!

Meer nieuws