Nieuwsberichten

10 maart 2016

Care Cosmetics & MB Cosmetics bundelen krachten

Per 1 april 2016 worden de activiteiten en merken van MB Cosmetics overgenomen door Care Holding, onder de naam MBC Cosmetics BV. Ralf van Houts wordt verantwoordelijk voor het voeren van deze activiteiten en merken. Care Holding is tevens eigenaar van Care Cosmetics.

Beide partijen zijn zeer content met de nieuwe weg die wordt ingeslagen. Er is volop sprake van synergie; het effect van de samenwerking is vele malen groter dan het bereik van de afzonderlijke partijen. De bundeling van de wederzijdse marktaandelen met de kennis en professionaliteit van beide organisaties, maken de overeenkomst tot een win-winsituatie. “Ik ben heel erg blij dat het bedrijf waar ik zoveel jaar mijn hart en ziel in heb gestoken, nu verder zal worden uitgebouwd door zo’n sterke organisatie.”, zegt Mirella Bisschops, directeur van MB Cosmetics. Mirella Bisschops is tevens founder van MB Cosmetics. Zij richtte het bedrijf op in 1991.

Niet te ontkennen is dat de leidende marktpositie die Care Cosmetics inneemt steeds krachtiger wordt. Duco van Keimpema, directeur Care Cosmetics zegt: “Ik ben ongelofelijk blij met deze overname. Ik geloof in Ralf en het complementaire karakter van de merken die MB Cosmetics met zich meebrengt. Bij Care Cosmetics voegen we alleen nieuwe merken toe aan onze portfolio als deze een duidelijke toevoeging hebben, en daar is hier zeker sprake van.” Ook Ralf van Houts spreekt lovende woorden: “Het is iets om trots op te zijn, om je te kunnen aansluiten bij zo’n ‘powerhouse’ als Care Cosmetics. We gaan gebruik maken van elkaars sterke punten om een optimaal resultaat neer te zetten.”

De locatie van het huidige MB Cosmetics in Alkmaar wordt, naast het hoofdkantoor van Care Cosmetics te Dordrecht, aangehouden als trainingslocatie en experience center.

Meer nieuws