Nieuwsberichten

14 oktober 2016

Su Chên Wong over BEAUTY & CARE

BEAUTY & CARE is een uniek meubelconcept dat zorgt voor een professionaliseringsslag in uw salon en een BOOST in uw verkoopcijfers. Lees de verhalen van onze ervaringsdeskundigen.

OVER SU CHÊN WONG

Op jonge leeftijd had Su last van acne. Hierdoor is haar passie voor het schoonheidsvak begonnen. Ze verdiepte zich in de materie en wist dat ze zich wilde opleiden tot schoonheidsspecialist. Op haar 18e was Su al bedrijfsleider in de salon waar zij toen werkzaam was. Ze bleef zich ontwikkelen en gaf seminars en trainingen en stond op internationale beurzen. Toen ze 21 jaar was, startte zij haar eigen salon. “Ik wist dat ik het beter zou doen.” zei ze. Door hard te werken en niet op te geven, heeft ze Beautyinstituut Su Chên’s opgebouwd tot de  mooie organisatie die het nu is.

 

WAAROM BEAUTY & CARE

“Op de Beauty Trade special in maart 2016 kwam ik in aanraking met het concept en de meubels die er prachtig uitzien. De ontwerper van de meubels en Jack van Care Cosmetics vertelden met een aanstekelijk enthousiasme en passie over het concept en ik was om. Ik deed mee aan de winactie en was een van de gelukkige winnaars!”

 

RESULTAAT

“Sinds juni 2016 staan de nieuwe BEAUTY & CARE meubels in mijn instituut en ik ben heel erg tevreden. Het ziet er strak, professioneel en georganiseerd uit. De meubels zijn zo ontworpen en zo ingedeeld in de ruimte, dat het heel toegankelijk wordt voor de klant om een product in handen te nemen. Voorheen had ik een prachtige grote kast waarin de producten geëtaleerd stonden, de toonbank stond hiervoor geplaatst. Ik  heb geleerd dat dit een afstand creëert tussen de producten en de klant, terwijl het voor de klant mogelijk moet zijn om een feeling te krijgen met het product. Het toonbankje in het midden van de ruimte bijvoorbeeld heb ik binnen een week terugverdiend. In de cabine geef je de behandeling, maar terug in de winkel adviseer je klant welke producten voor de thuiszorg geschikt zijn. Door de producten op het toonbankje te zetten visualiseer je als het ware voor de klant welke producten er nodig zijn. Of BEAUTY & CARE verkoopbevorderend werkt? Jazeker, de eerste maand nadat de meubels er stonden, hebben we maar liefst 20% meer omzet gedraaid.”

 

SUCCESFORMULE

“CARE COSMETICS is voor mij eigenlijk alles in één. Het BEAUTY & CARE meubelconcept faciliteert je om het vak nog beter uit te kunnen voeren. Daarbij krijg je de handvatten en tips voor ‘op de werkvloer’ van iemand die al jaren in het vak zit, namelijk Jack van Look. De combinatie van BEAUTY & CARE met het andere concept van CARE COSMETICS, CARE COACHING, is echt een gouden combinatie.  Door het trainingsprogramma van CARE COACHING te volgen leer je de theorie en train je je ondernemerskills, die je vervolgens kunt toepassen dankzij BEAUTY & CARE. Ik zou het BEAUTY & CARE meubelconcept zeker aanbevelen, maar eigenlijk wil ik iedereen CARE COSMETICS als leverancier aanbevelen. Zij hebben het beste met je voor. Wil je doorgroeien, wil je blijven ontwikkelen en ben je op zoek naar een eerlijk en oprecht advies? Dan is CARE de juiste partij.”

Su VOOR

Su NA

 

Meer informatie over Beauty & Care?

Lees hier meer over het concept of neem contact met ons op:
078 652 15 80
info@carecosmetics.nl

Meer nieuws