Nieuwsberichten

14 oktober 2016

Githa van Kleef over BEAUTY & CARE

BEAUTY & CARE is een uniek meubelconcept dat zorgt voor een professionaliseringsslag in uw salon en een BOOST in uw verkoopcijfers. Lees de verhalen van onze ervaringsdeskundigen.

OVER GITHA VAN KLEEF
Beautysalon C’est La Vie is een aan huis gevestigde schoonheidssalon in Barendrecht. De salon wordt gerund door schoonheidsspecialist Githa van Kleef. In juni 2016 vierde ze alweer haar 10 jarig jubileum.

WAAROM BEAUTY & CARE
Een paar maanden geleden stond Githa voor een belangrijke keuze. Ze wilde óf doorgaan, óf de deur op slot doen. Vlak voor haar wintersport vakantie had ze een afspraak met Jack van Look van CARE COSMETICS. “Jack gaf me zijn ongezouten mening. Ik vroeg hem wat hij vond van mijn salon. Hij vroeg me of ik dat eerlijk wilde weten waarop ik met ja antwoordde, en toen zei hij: “Het staat hier te vol en het is van alles wat.”. Hij vertelde over het salonmeubelconcept BEAUTY & CARE, dat dit concept een uitkomst voor mijn salon zou zijn. Ik was niet gelijk overtuigd, want was dit echt allemaal nodig voor mijn salonnetje aan huis?. Tijdens de wintersportvakantie heb ik alles laten bezinken en eenmaal terug in Nederland heb ik besloten om ervoor te gaan en de deal te sluiten met CARE COSMETICS voor de BEAUTY & CARE salonmeubels. En voor ik het wist stond het er!”

RESULTAAT
“Door de salonmeubels van BEAUTY & CARE en het CARE COACHING trainingsprogramma heb ik een professionaliseringsslag gemaakt. De combinatie van beide trajecten was voor mij perfect. Het CARE COACHING programma heeft mijn mindset veranderd. Vorig jaar overwoog ik nog om de deuren te sluiten en nu heb ik de overtuiging en het vertrouwen die allebei nodig zijn om mijn salon te runnen. Ik heb ook meer energie gekregen uit de verandering van de salon. Dankzij BEAUTY & CARE heeft mijn salon de uitstraling gekregen die hierbij past: professioneel en kwalitatief. Toen de meubels geplaatst waren, voelde het voor mij als een ‘echt’ bedrijf! BEAUTY & CARE is zoveel meer dan alleen de meubels, je wordt begeleid, geadviseerd en aan de hand meegenomen. Ik zou het iedereen aan kunnen raden.”

githa VOOR

githa NA

Meer informatie over Beauty & Care?

Lees hier meer over het concept of neem contact met ons op:
078 652 15 80
info@carecosmetics.nl

Meer nieuws