Nieuwsberichten

27 september 2016

Beauty Business Dag 24 oktober

Graag nemen wij u mee in de wereld van medical beauty en de verkoopondersteuning die wij te bieden hebben. Maak kennis met de mogelijkheden van CARE COSMETICS en MBC COSMETICS tijdens de Beauty Business Dag op 24 oktober 2016 van 10.00 uur – 16.00 uur.

Wilt u meer te weten komen over het werken met apparatuur? Tijdens de Beauty Business Dag kunt u demonstraties bijwonen waar u alles leert over de apparatuur van Reviderm, Skeyndor en APG Tech. CARE COSMETICS is meer dan een leverancier. Met het Care Coaching concept garanderen wij u een omzetstijging van 10%, u kunt uw instituut professionaliseren met het Beauty & Care verkoopmeubel concept en met Boost your Business brengen wij de consument in uw salon. Leer meer over deze verkoopbevorderende mogelijkheden tijdens de lezingen over deze onderwerpen.

Naast de lezingen en demonstraties kunt u op uw gemak rondkijken en bijvoorbeeld de noviteiten ervaren van de Skeyndor SkinAnalyser, PUPA Milano make-up, Permanente Make-up en genieten van een hapje en een drankje.

AANMELDEN

Bent u erbij op 24 oktober? Schrijf u dan in vóór 14 oktober om verzekerd te zijn van een plaats. Stuur uw inschrijving naar info@carecosmetics.nl met de volgende gegevens:

  • Naam salon
  • Aantal personen en namen (max. 2 per salon)
  • Sessies (max 2 sessies, bijv. Care Coaching + Reviderm Microdermabrasie & Skeyndor Meso Infusion)

Wilt u deze dag een Permanente Make-up behandeling ondergaan voor slechts € 125,00? Geef dit ook aan in uw inschrijving.

Graag tot ziens op maandag 24 oktober aanstaande!

 

Lezingen en demonstraties

LEZING CARE COACHING

Wilt u meer omzet? Betere resultaten en nog meer voldoening uit uw werk? Zoekt u een professional die betrouwbaar is, met u meedenkt om een optimaal bedrijfsresultaat én meer plezier uit uw werk te halen? Kom naar de lezing van CARE COACHING en laat u inspireren.

LEZING BEAUTY & CARE

Leer tijdens deze lezing hét verkoopbevorderende en onderscheidende salonmeubel concept kennen waar u uw salon mee kunt professionaliseren. BEAUTY & CARE biedt uitstekende verkoopondersteuning, optimale productpresentatie, verbetert de klant-toegankelijkheid en zorgt voor een boost in uw verkoopcijfers.

LEZING BOOST YOUR BUSINESS

Hoe haalt u de consument bij u in de salon? Tijdens Boost your Business worden praktische marketing tips gegeven die u direct in kunt zetten. Vragen als: ‘Hoe maakt u een marketingplan op één A4tje?’ en ‘Hoe werft u voordelig nieuwe klanten?’ zijn voorbeelden van vragen die behandeld worden.

 

Demo 1: DEMONSTRATIE REVIDERM MICRODERMABRASIE & SKEYNDOR MESO INFUSION

Reviderm – Microdermabrasie

Leer over de werking van deze diep penetrerende, intensieve mechanische peeling met behulp van microkristallen. Zacht op de huid, maar effectief in het verwijderen van dode huidcellen.

Skeyndor – Meso Infusion

De Mesotherapie van Skeyndor maakt het voor het eerst mogelijk om de actieve ingrediënten door de huid te sluizen en in de cellen te brengen, zonder hier naalden voor te gebruiken.

 

Demo 2: DEMONSTRATIE REVIDERM CELLJET & SKEYNDOR DERMAPEEL PRO

Reviderm – CellJET

CellJET is een professioneel ultrasoon handstuk. De meest comfortabele en efficiënte manier om langdurig een stevigere en zichtbaar jongere uitziende huid te krijgen.

Skeyndor  – Dermapeel Pro + ultrasound

Deze cosmeceutische peeling behandeling in combinatie met een ultrasound apparaat is ontwikkeld om een intense dieptereiniging te bieden die vergelijkbaar is met de peeling behandelingen die gedaan worden in medische klinieken.

 

Demo 3: DEMONSTRATIE REVIDERM SKINNEEDLER & APG TECH KRF

Reviderm – SkinNeedler

Het nieuwste van het nieuwste op het gebied van micro-needling. De Precision Liner van de SkinNeedler bevat tien naalden van Duits chirurgisch staal die de huid penetreren om meer collageen, elastine en hyaluronzuur aan te maken.

APG TECH – KRF

De Keramos Radio Frequency verricht een huidverjongingsproces door de functionele acitivteit van de fibrolasten te stimuleren en door de elasticiteit van de huid te verbeteren.

Meer nieuws