Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/carecosmetics/public_html/wp-content/themes/cc/loop-nieuws.php on line 6

Nieuwsberichten

14 april 2021

Beauty Award 25 april

Eindelijk! Op zondag 25 april staat de Beauty Award – het event waar de hele branche al zo lang naar uitkijkt – gepland. Online dan, want een volle zaal is nog even niet aan de orde. Kijk je met ons mee? Meld je aan via https://beauty-award.nl/ .

Care Cosmetics is met Pascaud gouden sponsor van dit event en krijgt daarom een speciaal podiummoment op deze avond. Mardge Pascaud: “We kijken uit naar de 25ste en we wensen namens Care Cosmetics alle genomineerden alvast heel veel succes. Voor ons is iedereen nu al winnaar want het is een hele prestatie om zo ver te komen en boegbeeld te zijn voor de branche! We hopen natuurlijk dat deze Oscaruitreiking van de beautybranche een groot publiek trekt en dat we samen de branche nog sterker maken.” Wist je trouwens dat Care Cosmetics in verband met het 25-jarig jubileum voor klanten ook een eigen Award-uitreiking organiseert? Aanmelden kan tot 30 juni via https://beauty-award.nl/ .

Meer nieuws