Nieuwsberichten

19 november 2019

AHAVA DEEPER THAN BEAUTIFUL

Welkom op de inspiratiepagina van AHAVA! Fantastisch dat u interesse heeft in dé Sea Mineral's beauty expert. 

Welkom op de inspiratiepagina van AHAVA! Fantastisch dat u interesse heeft in dé Sea Mineral’s beauty expert.  Natuurlijk leert u AHAVA pas echt kennen als u de producten voelt, ruikt en het resultaat ervaart en daarom bieden we beautyprofessionals die met ons merk in zee willen gaan, een inspiratie-pakket aan!

HET MERK

Maar eerst willen we u kennis laten maken met de wereld van AHAVA. Wist u bijvoorbeeld dat AHAVA Hebreeuws is voor liefde? Voor AHAVA staat dit voor liefde voor de huid en liefde voor de natuur. AHAVA Dead Sea Laboratories is opgericht in 1988, door 3 kibboetsen aan de oevers van de Dode Zee-regio. Door te wonen en werken aan de Dode Zee, 427 meter onder de zeespiegel, werden de oprichters gedreven door een diepe passie om de geheimen van de revitaliserende effecten van mineralen op de huid te ontrafelen. Eeuwenlang is de Dode Zee bezocht door mensen die op zoek waren naar huidverjonging en die de modder en het water in kleine containers mee naar huis namen om daar verder te genieten van de wonderen van dit stukje unieke natuur.

SEA MINERAL’S BEAUTY EXPERT 

Vandaag de dag is AHAVA de Sea Mineral’s beauty expert. AHAVA weet meer dan wie ook over de wetenschap achter de kracht van de Dode Zee om de huid te revitaliseren en brengt deze kennis en innovatie in al haar producten. De laboranten van AHAVA zijn voortdurend bezig met het ontwikkelen van eigen ingrediënten voor het gebruik in de huidverzorgingsformules van AHAVA.

DE FORMULE 

Een van de meest innovatieve formules is de Osmoter™, een natuurlijk uitgebalanceerde samenstelling van Dode Zee-mineralen waarvan bewezen is dat het de vitaliteit van de huid herstelt en het natuurlijke vochtgehalte van de huid verhoogt. Het Osmoter™ complex vormt de basis van ieder AHAVA product. AHAVA heeft een bijzonder huidvriendelijke formule. Alle producten van AHAVA zijn vrij van parabenen, SLS, SLES, sulfaten, minerale oliën en synthetische geurstoffen.

HET ASSORTIMENT & TREATMENTS 

AHAVA heeft een breed assortiment aan producten voor zowel het gezicht als het lichaam. Voor iedere behoefte en huidprobleem heeft AHAVA een passende oplossing.
In de salon heeft AHAVA een wellness concept genaamd Signature treatments. Speciaal ontwikkeld door massage expert Jean-Guy de Gabriac die alle behandelprotocollen heeft geschreven voor een beleving van weldaad en luxe.

MARKETINGTOOLS

AHAVA heeft naast een zeer breed assortiment aan producten en behandelingen ook een groot aanbod aan marketingtools zoals commercials, prachtige productafbeeldingen, actieve social media kanalen en vele interessante promoties het gehele jaar door. Alles om ervoor te zorgen dat iedere salon optimaal gebruik kan maken van AHAVA en dat de consument verliefd wordt op de producten.

Check hier de Facebook pagina van AHAVA

Afbeeldingsresultaat voor facebook logo"
Check hier de Instagram pagina van AHAVA

Afbeeldingsresultaat voor logo instagram"

Verliefd worden op een merk doe je natuurlijk als je de producten voelt, ruikt en zelf het resultaat ervaart. Dat kan! Wij hebben een speciale AHAVA inspiratie box voor u gecreëerd met vier mooie AHAVA producten.

Wilt u de extra stap zetten in de wereld van AHAVA? Vraag dan nu de AHAVA inpiratiebox aan via info@carecosmetics.nl en vermeld daarbij uw naam en de naam van uw salon, adres en telefoonnummer en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Graag tot ziens in de wereld van AHAVA!

Meer nieuws