Nieuwsberichten

31 augustus 2015

After summer beach event

Houd de zomerenergie vast en geef uzelf een business boost op 31 augustus bij het Kosmetiek After Summer Beach event in Nieuwegein waar CARE COSMETICS partner van is!

Tijdens het after summer event bij Beachclub Down Under in Nieuwegein, georganiseerd door Kosmetiek, bent u als schoonheidsspecialist helemaal klaar voor het komende seizoen!

Ontdek de laatste productinnovaties, tips en tricks van de professionals en doe mee aan de bootcamp. Een inspirerende dag op het strand van 14.30 tot 19.30 inclusief cocktail, drankje en bbq.

Het programma:

Ontvangst met cocktail.

Workshop Smart & Sexy:  Lisa Portengen geeft in 7 stappen vrouwen tips en tricks over hoe zij op een bewuste en aantrekkelijke manier hun wensen kunnen creëren. Met de nadruk op zakelijk gebied! Deze workshop geeft een echte boost aan het zelfvertrouwen.

Meet the brands: ontdek de merken die aanwezig zijn tijdens het event, waaronder de merken van CARE COSMETICS: wat zijn de laatste innovaties en wat biedt CARE COSMETICS qua business-ondersteuning.

Workshop Branding & Sterke Verhalen: Yvon Drop vertelt u alles over branding, hoe u zich kunt  onderscheiden als schoonheidsspecialist en waarom dit zo belangrijk is om succesvol te zijn.

De Bootcamp: een ontspannende sessie om uw hoofd leeg te maken en nog meer inspiratie op te doen. Tijdens de bootcamp werkt u op een bijzondere wijze aan kracht, weerbaarheid en conditie. Voor iedereen te doen op eigen niveau!

Face to face: een interactieve paneldiscussie over business, ondernemerschap en de branche.

BBQ 

Bent u enthousiast en wilt u deelnemen aan het After Summer Event? Ga dan nu naar de website van Kosmetiek voor meer informatie, entreeprijzen en schrijf u in.

Meer nieuws