BLIJF OP DE HOOGTE:

Addy van den Krommenacker ontwerpt voor menig prinses en vele sterren prachtige creaties voor de rode loper. Wat nog ontbrak was een echte Addy-geur die de droom van iedere vrouw compleet maakt.

Elegant, vrouwelijk en stralend

Addy van den Krommenacker heeft er ruim drie jaar over gedaan om de perfecte geur te creëren. Hierbij heeft hij een scala aan parfumhuizen in Europa bezocht om het rode loper gevoel over te brengen in een geur. Een geur waardoor iedere vrouw zichzelf elegant, vrouwelijk en stralend als een ster op de rode loper voelt.

Met een geur van vrouwelijke elegantie, ingetogen glamour en gereserveerde sensualiteit kan iedere vrouw wegdromen in de glamoureuze wereld van Addy.

Het ‘rode-loper-gevoel’ vertaald naar een geur

Het eau de parfum heet daarom ook ‘Red Carpet’. De geur is evenals zijn creaties, niet overheersend maar vraagt om attentie en heeft die tijdloze elegantie waar Addy’s creaties bekend om staan. Red Carpet is als de zijdezachte stof van een glamoureuze Addy van den Krommenacker-couture japon. Het eau de parfum omvat glamour en sensuele, vrouwelijke allure: precies zoals een vrouw op de rode loper.

Red Carpet: Een boeket van krachtige roos, zoete mimosa en intens verleidelijke ylang ylang.

Het eau de parfum opent met de betoverende, frisse akkoorden van bergamot, mandarijn en bloedsinaasappel: een opvallende topnoot die synoniem staat voor de vederlichte chiffon creaties van Addy.

Het hart van het parfum is de roos, deze krachtige bloem heeft een unieke sensualiteit zoals geraffineerd kant. De geur wordt versterkt door de honingzoete rijkdom van mimosa en de intens verleidelijke, charmante geur van ylang ylang die synoniem staan voor Addy’s zijde brokaten en exclusieve shantungs.

De krachtige basisnoot van de vanilleachtige tonkaboon, warme vetiver en lavendelachtige opoponax geven de diepe geur van luxe satijn en het gevoel van de glamour van de ‘red carpet’ aan deze exclusieve geur.

 

Red Carpet by Addy van den Krommenacker is op spectaculaire wijze gelanceerd tijdens de presentatie van zijn Spring/ Summer 2015 collectie.

Exclusieve events rond de geur Red Carpet

De exclusieve promoties van de geur Red Carpet by Addy van den Krommenacker zijn spectaculair. Zo worden er diverse VIP/Meet & Greet dagen georganiseerd met Addy van den Krommenacker, wordt er een exclusieve japon van Addy van den Krommenacker verloot bij een speciale actie en zijn er diverse incentives zoals de Addy van den Krommenacker shawl en clutch.

Vind een verkooppunt

Heeft u interesse om met het het merk Addy van den Krommenacker te gaan werken en wenst u meer informatie te ontvangen? Vul hieronder uw gegevens in zodat wij u geheel vrijblijvend een informatiepakket kunnen toesturen.

Bedrijfsnaam

Kamer van Koophandel nummer

Aanhef* Dhr. Mvr.

Voorletter(s)*

Achternaam*

Adres*

Huisnummer*

Postcode*

Woonplaats*

Telefoon*

E-mailadres*

Aanvullende informatie

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte invoervelden.

Verstuur

Bedankt voor uw aanvraag

Wij hebben uw gegevens zorgvuldig ontvangen en zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Voor consumenten

Heeft u als consument vragen over het merk Addy van den Krommenacker of wenst u specifieke informatie over een product of het gebruik hiervan? Dan verwijzen wij u graag door naar een Addy van den Krommenacker verkooppunt bij u in de buurt.