BLIJF OP DE HOOGTE:

www.pizbuin.com

Wegdromen bij de gedachte aan een zonvakantie of een weekendje weg prikkelt je fantasie. Heerlijk om van de zon te genieten, maar dan wel verantwoord. Dat kan met de zonverzorging van Piz Buin. Dankzij de verschillende productlijnen die Piz Buin aanbiedt is er voor iedere huid en omstandigheid de perfecte bescherming.

PIZ BUIN geeft je vrijheid onder de zon!

Al meer dan 65 jaar speelt Piz Buin in op de behoefte van consumenten om te genieten van de zon op een verantwoorde manier. Want zon is heerlijk, maar kan ook veel schade veroorzaken wanneer er niet verantwoord mee omgegaan wordt. De zonverzorgende producten van Piz Buin bieden optimale bescherming aan elke huid. Zowel voor lichaam als gezicht, zowel voor in Nederland als in de tropen heeft Piz Buin de juiste bescherming en after sun om optimaal van de zon te genieten zonder schade op te lopen. Zelfs voor de wintersport heeft Piz Buin op die omstandigheden afgestemde beschermende producten ontwikkeld.

 

Piz Buin biedt voor iedere omstandigheid en ieder huidtype een geschikte productlijn aan, voor een optimaal beschermde huid.

Zes unieke productlijnen

Dankzij het uitgebreide productassortiment van Piz Buin is er voor iedere huid en omstandigheid een geschikt product. Wij zetten voor u de belangrijkste productlijnen van Piz Buin op een rijtje:

  • Tan Intensifier: zorgt ervoor dat de huid sneller bruin wordt en optimaal beschermd wordt.
  • In Sun: actieve bescherming tegen verbranding en huidschade.
  • Wet Skin: dankzij de unieke PIZ BUIN WET SKIN technologie kan de PIZ BUIN Wet Skin Transparent Sun Spray direct op de natte huid worden aangebracht.
  • Allergy: geavanceerde UVA/UVB bescherming voor de gevoelige huid.
  • After Sun: kalmeert de huid en verlengt het bruiningsproces. De huid wordt gehydrateerd en hersteld.
  • Mountain: het Mountain assortiment is speciaal ontworpen om de huid te beschermen tegen kou, wind en intense zon in de bergen.

Piz Buin is dé specialist in zonverzorging. Daarnaast heeft Piz Buin diverse promotionele acties.

Gerichte seizoenspromoties

Omdat Piz Buin voor iedere omstandigheid de juiste zonverzorgingsproducten biedt springt Piz Buin op elk seizoen in met gerichte promoties. Zo zijn er leuke productacties en incentives om het merk onder de aandacht te brengen.

Vind een Piz Buin verkooppunt

Heeft u interesse om met het het merk Piz Buin te gaan werken en wenst u meer informatie te ontvangen? Vul hieronder uw gegevens in zodat wij u geheel vrijblijvend een informatiepakket kunnen toesturen.

Bedrijfsnaam

Kamer van Koophandel nummer

Aanhef* Dhr. Mvr.

Voorletter(s)*

Achternaam*

Adres*

Huisnummer*

Postcode*

Woonplaats*

Telefoon*

E-mailadres*

Aanvullende informatie

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte invoervelden.

Verstuur

Bedankt voor uw aanvraag

Wij hebben uw gegevens zorgvuldig ontvangen en zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Voor consumenten

Heeft u als consument vragen over het merk Piz Buin of wenst u specifieke informatie over een product of het gebruik hiervan? Dan verwijzen wij u graag door naar een Piz Buin verkooppunt bij u in de buurt.