Het team

Het team van Care Cosmetics bestaat uit meer dan 50 gemotiveerde specialisten en professionals die voor u klaar staan.

  • Directeur
  • Management
  • Account managers & Promotrices
  • Trainers
  • Orderadministratie & Sales support
  • Magazijn
  • Online, PR & Vormgeving

Directeur

DUCO VAN KEIMPEMA
Duco van Keimpema startte Care Cosmetics in 1996 dat in meer dan 20 jaar uitgroeide tot een van de meest succesvolle distributeurs in de cosmetica branche. Met de prachtige merken, PUPA Milano, T. LeClerc, Darphin, Payot, Skeyndor, Matis, Marbert, Dibi Milano, AHAVA, Annemarie Börlind, Reviderm, Jean d’Arcel, DADO SENS en Lipcote heeft Care Cosmetics ruim 2.500 verkooppunten. De focus ligt op het leveren van hoge service naar de dépositaires en de groei van onze merken. Het behouden van de toppositie in de cosmetica branche is een ultieme doel voor de toekomst.

CARE FOR LIFE
In 2010 heeft Duco van Keimpema de Care For Life Foundation opgericht om iets terug te doen voor de maatschappij. Care For Life zet zich in voor kinderen die chronisch, levensbedreigend, terminaal ziek of gehandicapt zijn. Dit doen zij door het kind en de familie een financieel steuntje in de rug te geven. Zo kunnen zij kinderen die dat nodig hebben extra medische zorg geven, onderwijs realiseren of een gekoesterde wens uit laten komen.

www.careforlife.nlManagement

OFFICE MANAGER: CRISTA GROENEWEG
Crista zorgt ervoor dat alle interne processen bij Care Cosmetics zo soepel mogelijk verlopen.

FINANCIEEL MANAGER: ANGELIQUE SCHOT
Angelique draagt zorg voor de financiële stromingen binnen Care Cosmetics.

BRAND MANAGEMENT: IRENE HARMELINK, JACK VAN LOOK, MONIQUE DE HAAS & ANNE PIETERMAN
Iedere brandmanager is verantwoordelijk voor een aantal van onze merken. Zij plannen en organiseren marketingactiviteiten, promoten de noviteiten en organiseren events om de verkopen te stimuleren.Account managers & Promotrices

Een team van account managers ondersteunen, bezoeken en begeleiden de dépositaires intensief op het gebied van verkoop en promoties. Zij organiseren in-store promoties en productdemonstraties op de winkelvloer. Daarnaast benaderen zij actief potentiële klanten en denken zij inventief mee in de spectaculaire groei van Care Cosmetics.

PROMOTRICES
De promotrices van Care Cosmetics organiseren instore promotiedagen waarbij consumenten advies krijgen over de producten en leren zij hoe de producten het beste aangebracht dienen te worden. Ook krijgen zij advies over welke producten het beste bij de huid passen. Tevens worden er advieskaarten uitgeschreven voor thuisgebruik.Trainers

De trainers van Care Cosmetics geven veelzijdige trainingen die bestaan uit theorie- en praktijk trainingen. Onze trainsters vertellen u alles over de producten, productlijnen en behandelingen.

TRAINING WE CARE FOR YOU
Deze omzetverhogende training heeft al veel schoonheidsspecialisten geholpen meer omzet te realiseren in de salon. Trainer Marja Wiersema geeft tips hoe u inspeelt op de behoeften van uw klanten en geeft u inzicht hoe u om moet gaan met tegenwerpingen en bezwaren. Hoe u ze kunt weerleggen en positief kunt ombuigen. Tijdens deze training komen alle aspecten van het koopproces aan bod.Orderadministratie & Sales support

ORDERADMINISTRATIE
Onze orderadministratie staat iedere dag per telefoon en e-mail voor onze dépositaires klaar. Zij nemen bestellingen op, denken mee met de dépositaires, beantwoorden vragen en verrichten andere administratieve taken. Daarnaast biedt Care Cosmetics haar dépositaires de mogelijkheid om eenvoudig online een bestelling te plaatsen via de webshop.

SALES SUPPORT: MARTINE SCHEPER, TARAH JURGENS & NIELS VAN DEN BOSCH
Het plannen van de trainingen en promotiedagen, ondersteuning bij het prospecteren, onderhouden van de dépositaire webshop, inkoop en ICT worden beheerd.Magazijn

Alle producten die Care Cosmetics levert aan haar dépositaires zijn opgeslagen in ons eigen magazijn van 1100 m2. Nadat de orderadministratie de order van de dépositaire heeft geplaatst zorgt het magazijnpersoneel ervoor dat de producten zorgvuldig worden verpakt en snel verzonden wordt naar de dépositaire. Daarnaast nemen zij nieuwe leveringen aan en slaan deze op in het magazijn.

GEAUTOMATISEERD SCANSYSTEEM
Om de bestellingen van onze dépositaires efficiënt en foutloos te verwerken heeft Care Cosmetics een geautomatiseerd orderverwerkingssysteem in het magazijn. Met dit scansysteem kunnen orders daarnaast nog sneller worden verwerkt.Online, PR & Vormgeving

SOCIAL MEDIA & ASSISTENT BRAND MANAGEMENT: REBECCA OSKAM & JILL VERSCHUREN
Promotie via social media kanalen van ons gehele merkenportfolio worden onderhouden door Rebecca en Jill. Dit zorgt ervoor dat onze merken zoveel mogelijk online in de spotlights staan. Daarnaast organiseren zij online promoties die ervoor zorgen dat er meer traffic gegenereerd wordt naar de verkooppunten. Tevens ondersteunen zij ook de activiteiten van het brand management.

PUBLIC RELATIONS: JOLANDE LEENHEER
Jolande is verantwoordelijk voor alle communicatie en exposure in diverse media. Artikelen over onze producten zijn regelmatig te vinden in magazines, websites en blogs. Daarnaast worden er ieder jaar verschillende persevents georganiseerd waarin onze perscontacten worden geïnformeerd over alle noviteiten. Dit alles om onze merken zoveel mogelijk in de media te promoten.

VORMGEVING: FEMKE VAN GELDEREN & AMBER DE KAT
Femke en Amber bewaken de huisstijl van Care Cosmetics en van onze merken. Daarnaast ontwikkelen zij diverse promotiematerialen voor onze klanten en onze merken. Van advertenties tot instore communicatie, alles om onze dépositaires zo veel mogelijk van dienst te zijn.